Kolači bez ikakve sumnje spada u gornjem rasponu od slatkiša, a stol i dalje dolaze rijetko, obično samo u slučaju obelažavanja veliki događaj. Vjerujem da ima dosta razloga zašto je to tako, ali svakako je jedan od najčešćih je s prosječnom kućanica nevoljko upušta u avanturu izrade kolača. Nije li taj strah neosnovan. Prije petnaest godina sam odlučio otvoriti radionicu za izradu domaće kolače i slastice. Nisam imao strah, jer sam bio uvjeren da zna kako napraviti kolače i kolačiće. Da sam tada mogao pretpostaviti udio svom neznanju, vjerujem da sam bio uplašen, a ja nikad ne bi ušli u cijeli posao. Danas, petnaest godina kasnije, još uvijek postoji puno stvari koje ne znam, ali imam puno i naučili. Želim s vama podijeliti znanja, vjerujem da će biti od koristi. Do sada sam napravio oko 10.000 reforme kolač, i ne kažem to zato što hvaliti, goli vas uvjeriti da je kolač za reformu zna dovoljno. Za početak, to je lako napraviti. Dakle, molim vas, pažljivo poslušajte mene.
Reforma torta može biti istina na dva načina. Uz vruće ili hladno punjenje. Ne znam da li sam ja, za neke koristi tu terminologiju, pa bih prvo objasniti razliku. Razlika između tople i hladne punjenje je da je u prvom slučaju margarina / maslaca dodati u vruće, kuhana žumanjaka i hladnim ispuna su žumanjke s prvim hladnim, ali onda pjene Umut s margarina ili maslaca. Vjerujem da svi znate osnovni recept za reforma torta. Kora se sastoji od bjelanjaka, šećera i oraha. se Umut od bjelanjaka i šećera, dodati orahe i pecite 20-30 minuta na 200 ° C. Punjenje žumanjke i šećer kuhaju na pari dok se ne zgusne, dodati margarin / maslac, a kada je masa sjedinjena dodajte čokoladu. Najčešće naišao fil 10 žumanjaka i 250 g šećera. Tu je i onaj s žumanjka 12 i 300 grama šećera. Sve to je vrlo sličan, ali za sve one recepte vrijedi isto pravilo, punjenje s toliko šećera je previše slatko. Dakle, ne računaju na mene, ako mislite da kažeš nakon tih recepata. Ja sam uveo jednostavan princip za reformu torte.Koliko žumanjka tol'ko šećer. Ako se žumanjak ima 200 grama mora Umut sa 200 grama šećera.Recept i način pripreme rada koja se jednostavno ne može biti jednostavnije, zar ne? A kako objašnjavate činjenicu da je devet od deset reforme neće uspjeti? Odgovor je jednostavan. Nitko nikada nije pokušao, u svakom receptu, objasniti što je riječ
zgusnuti .
Ja sam se usudio i pokušati objasniti riječ. Opširnost, koji sam inače sklon, u ovom postu će doći do izražaja, ali neke stvari se ne mogu drukčije objasniti. Mogao sam reći: "kuhati žumanjke dok se ne zgusne do gustoće jogurta ...". No, bilo jogurt? Postoji nekoliko, postoji gusta. odlučio sam se osloniti na raspoređivanje na dužinu kuhanja. Ono što privlači niz novih problema. Zato ruku strpljenja. Reforma torta se sastoji u 9 koraka. Svaki od tih koraka će biti objašnjeno u detalje u jednom poglavlju. 1.Odvojiti bjelanjke od žumanjaka drugog Umutiti bjelanjke i šećer, zatim dodati mljevenu matice trećinuPecite kora četvrti Rastopiti margarin i odvod vode na 5. Umutiti žumanjke sa šećerom 6. Kuhati žumanjke na pari 7. Dodajte margarin, kombinirati, a zatim dodajte čokoladu 8. Filovati kore 9.Napravite glazuru kao što možete vidjeti ispred nas puno posla, tako da prvi stvari prvi. Najprecizniji i najopsežniji recept za reformu kolač ikad napisana je upravo ispred vas.
Recept za tisak je nešto manje opsežna, ali apsolutno dovoljno ako želite znati kako napraviti kolač reforme.
Prva Razbijanje jajakokošjih jaja prema gramaže dijelova u razredu i da bismo izbjegli bilo kakvu zabunu kada nastavku se javi 10 jaja onda mislim da jaja s razredom. To su jaja težine 65-70 grama.
Nije naodmet znati druge klase jaja: SU - 70 g preko S - 65-70 g A - 60-65 g B - 55 do 60 g C - 50-55 g D - 45-50 g E - 45 g, a manje u postotak jaje se sastoji od: ljuske - 14% žumanjak - 28% bjelanjaka - 58% znam da ti postoci teško zapamtiti, ali to je dobro znati barem neke okvirne odnose, jer sam napravio grubu kalkulaciju.Jedno jaje ima 70 grama: 10 grama ljuska 20 g žumanjci 40 g bjelanjaka odvajanjem bjelanjaka od žumanjaka može biti vrlo nezahvalan posao ponekad, ali nekoliko savjeta u tom pogledu sigurno biti od koristi. - Kako bi se lakše odvojiti od žumanjka bjelanjke, jaja bi trebala biti - svježe. Kako prepoznati svježu jaje? Rastopiti u litri vode 70 g soli, kuhano i ohlađenu otopinu. Kada se to rješenje za poliju jaje, ako se nalazi na dnu spremnika, znači da je svježe, ako je podigao s dna, ili ne dolazi, onda 5-6 dana stara, kad je riječ o površini je bez ukusa i bolje je ne koristiti. - Nakon koja je pogodila jaje kad želite prekinuti? Nemojte koristiti oštre rubove. Idealna je udariti jednu loptu na drugu. Nedostatak ovog načina rada je da se uvijek držati dvije lopte u svojim rukama, što je otežana prilikom odvajanja žumanjke od bjelanjaka. Ali kada se naviknete, to je vrlo povoljno. Nikad nisam koristio, pa sam ponuditi svoje alternative. Zaobljeni rubovi štednjaka je dobro mjesto. Čak i bolje je da je jaje pogoditi zakrivljeni rub guste šalicu bijele kave. Ne koristite rub čaše ti je bliži od onog dalje. Jaje i ruka će na taj način biti iznad otvora šalice, ali ako je ljuska meke i zdrobljenog nakon udarca dosta svjetla, ali on želi da ispadne jaje iz ljuske, oni će to učiniti u čašu, tako da jednostavno možete ga staviti u zdjelu s bjelanjaka i bit će vrlo lako žlica ili pola ljuske, izvadite žumance. - to je zgodan znati kada hit jaje u sredini, a vi početi odvojiti ljusku, da li je žumance s lijeve ili desne polovice jajeta. Ako imamo tu informaciju, trebate pažljivo razdvaja dvije polovice ljuske i zavirili da zna da polovica bi trebao biti pretvoren u planine, a da ga se iz bjelanjaka. Zvuči čudno, ali to se ne može znati. Žumanjak bjelanjak je lakše i to uvijek ima tendenciju da ide gore. Ako uklonite jaja iz kartonske ladica znati da u ovom trenutku u gornjoj polovici žumanjka jajeta, a sada samo moramo biti oprezni o tome, a ja sam razbila se puno udobnije. - Kao što je linija jaja imaju istu tvrdoću ljuske, često se događa da jaje doslovce raspadne pucanj nije bio previše jak. Najbolji način je da koristite uvijek dva poteza. Jedan vrlo jednostavan, jer je mekana ljuska i napravio je da se razbije, a drugi, malo jači, koji bi trebao biti razbijen, i one jaja čiji su granate nisu tako tanki. Kada se naviknete razbiti jaja samo na taj način, imat ćete manje problema. - Ako se dogodi da se ljuska dolje, tako da je gotovo beskoristan u smislu streaming jaje od jedne do druge polovice, bolje potresti cijeli sadržaj jajeta u zdjelu bjelanjaka, a kad naiđete prvog "normalnog" jaje, i da žumanjci povadićete koji privremeno borave u pogrešnom spremniku.
2. sama od bjelanjaka i šećera mučenje
10 bjelanjaka (~ 370 g)
250 g šećera
250 g mljevenih oraha Uključite pećnicu na 200 ° C i pustiti da se zagrije. Mokri pleh spužvu iz pećnice i stavite pleh tako mokra papira pečenje.U odgovarajuće spremnike zaliti bjelanjke i umutiti mikser.Bjelanjka od 10 jaja za isključenje samo 2 minute, dodajte šećer i muti još 1,5 minute. U stimulans tutnjale bjelanjke dodajte orahe i promiješati sa drvenom žlicom NUTS isplaćuje. Ulijte u posudu i poravnati. Nemojte početi mućenje dok se pećnica ne zagrije gotovo u potpunosti. Pećnica je zagrijana za dugo vremena, bjelanjke nakratko zanemariti. Kad su tukli bjelanjke stavite orahe, nema čekanja - kora mora odmah biti pečena.
3. Pečenje kora kore se peku na 200 ° C na velikim visinama peći oko 20-25 minuta. To je u redu, jer je potrebno 20 minuta da ti objasnim koliko inzistiranje na tako kratkom mučenja bijelaca, jer je činjenica da su bijelci "bolje", kao više nijem. Tu je takav uvjerenje, ali to nije u redu kada je u pitanju oguliti reforme. Sam Davno mućenje bijelaca se preporučuje za tijesta kore za meringues i neke varijante kore da se suši u pećnici, a ne peče. Kore reforme su dobre i suha, ali su bolje kad su sočne. Dok su pečeni one rastu van, a kada se ohladi njihova debljina će biti oko 1 cm.Ako umutiti bjelanjke 10 minuta, umjesto 3.5, kora će biti više rasti dok se spali, a nakon ponovnog hlađenja natrag na 1 cm debljine. Zašto bi se gubiti vrijeme i zamagljena sam 10 minuta? Ponekad se dogodi da kora padne ispod debljine 1 cm, ili postati dvostruko tanji, ali poanta je da je vaš orasi mokro.Mokre oraha prepoznati sve dok ne samljeti. Uključite se u rezancima umjesto mrvica. Koje su to sitnije mrvice, orasi su kosu, a kora će biti deblji. Pa, nije li to nešto što bi trebalo biti puno brinuti. Bilo debljina kore je vrlo dobro, kada je u pitanju reforme. Jedna vrlo tanka će biti vlažnija i onih prozračan će kosu, ali oba imaju svoje prednosti. Bez obzira kora da izadju, reforma i dalje će biti savršen kolač, ako se pravilno napraviti nadjev.
4. margarin topljenja izbaciti vodu
odluku o tome hoće li se fil staviti maslac ili margarin morate napraviti sami. Margarin se dobiva hidrogenacijom biljna ulja. Ispostavilo se da je za hidrogeniranje je štetan ako se odlučite živjeti isključivo na margarin. Maslac može se kontaminirati salmonelom, a margarin ne mogu. Razumiješ li bit dilemu? Radim isključivo s Diamond margarin. Izbornik je omiljena, jer gotovo da nema mirisa, a ako mi ne pretjerivati s količinom, to je vrlo ugodan okus. Bolje stegnuti punjenje maslaca i 4 puta jeftinije. Ne treba jače razloge. Međutim, postoje Diamond margarina jedan ozbiljan nedostatak. Ima oko 20-25% vode u njemu. Ova voda je dao mjesto u margarin, jer je prije nekoliko godina Diamond prošao u privatnom vlasništvu. Koliko se sjećam, prije nego što je deklaracija napisana 2% vode. Sada to ne govori ništa o postotku vode, ali je rekao da je imao 80% masti. U to je lako vidjeti kada se priprema za reformu u ovoj Direktivi. U stvari, ako mislite da se napravi dobar reforme, morate koristiti samo masnoće iz margarina i vode će ih ispustiti. Kako ste dobili vodu iz margarina? Jednostavno. Otopite maslac u umaku od pan, ostavite 10 minuta Ostojić, masnoća će plutaju na vrhu, a voda će ostati na dnu. Možete odliti mast u drugi sud, i baciti vodu, ili sve vratiti u frižider, pa kad masnoća stisne ga ukloniti, na ispadanje vode. Možda će netko misliti da je ovo cijepanje dlake nepotrebno, ali ne oboje.Vidjet ćete da ako ste uspjeli kuhati žumanjke savršenu gustoću, ništa nećete biti vrijedan, ako je u takvom savršenom fil Istres 50 ml vode. Sve će se razrijediti, a punjenje neće curiti. I to bi se dogodilo ako uložite originalnoj ambalaži margarin 250 g. Dodajte tome činjenicu da je voda mutna i puna smeđeg mulja.
S obzirom da radim samo s dijamantnim margarina, nemam iskustva u pogledu količine vode koja se nalazi u maslacu. Ona kaže da ima 16% ili ne bih previše oslanjao na istinitost onoga što piše na etiketi. Oni najuporniji, koji još uvijek čitate ovaj post, želim vam čestitati na strpljenju i izdržljivosti.Isplatilo se, jer samo premjestiti na proces izrade znak za reformu.
Fil: 10 žumanjke (~ 190 g) 190 g šećera 250 g maslaca / margarina, tj. 200 g čistog masnog tkiva, bez vode 70 g tamne čokolade N OTE:Količina žumanjcima je ključno za duljinu kuhanja. Zato sam u receptu, zbog preciznosti, s namjerom da izmjeri gramaže žumanjke jajeta. Umjesto toga uzalud objasniti da je gustoća mora biti kuhani žumanjke postići idealnu gustoću, ja ću ti reći koliko dugo ih kuhati u cilju postizanja idealne gustoće.Budući da je vrijeme jedini faktor koji će odrediti gustoću, potrebno je poštovati dva uvjeta. Prije svega, morate znati da je duljina kuhanja 10 žumanjke ne vrijedi za 20 žumanjaka - 20 žumanjaka kuhaju dvostruko duže! Još jedna važna stvar je temperatura. Iako kuhati mi žumanjaka na pari, nije isto da li će kuhati žumanjke u velikoj tavi ili mali. Po prvi put, koristiti veliki plamenik od 18 cm i dva bazena od kojih će imati promjer od 18 cm i odijelo vrhu, a to će nam poslužiti ne u nju, dok je voda lagano ključ, dolje mali lonac promjera 15 cm na koji kuhamo fil. Vjerujem da je to preciznost nije potrebno, a ja sam prilično siguran da čak i sa loncima približne rezultate veličine gotovo su identični.
5. mućenje žumanjke sa šećerom
Ako ispustiti vodu iz margarina ili maslaca, te osigurati čistu mast, uključite plamenik do 6 (na skali 1-6) i to staviti posudu s oko 5 cm vode. Dok voda zavrije staviti žumanjke u malom lonac za pirjanje, dodajte šećer i umutiti mikser ne duže od 30 sekundi. Ne trebam ništa posebno da bude pjenast, ali samo kodirani dobro. Više mućenje će stvoriti više pjenu u žumanjke i šećer otopiti više, a time će postati gušća i žumanjci, a to će utjecati na vrijeme kuhanja. Duljina žumanjka mučenja i šećera određuje parobrod. Ovdje je ekstremni slučaj. Ako se žumanjci Mutili 15 minuta, šećer će biti gotovo istopi i napravio guste pjene vrhnje. Parenje će trajati samo 3-4 minuta, vjerujem, nije dovoljno vremena za sve ljubitelje toplinskih žumanjke preradu jaja. Jednom riječju, ja ću uništiti svoj proračun ako umutiti više od 30 sekundi. Dopustite mi da vas naučiti kako da bude, a zatim igrati do mile volje.
6. Kuhanje žumanjke Ako ste Umut žumanjaka, provjerite da je voda u loncu kuhati, ali lonac s žumanjke staviti u kipuću vodu. Vjerujem da to nema nikakve veze, ali samo u slučaju, mali lonac je uronjen u kipuću vodu, bez dodirivanja dna velikim posudama. Možda je to pretjerivanje, ali samo u slučaju, to učiniti.Obavezno pogledati na sat i početi mjeriti vrijeme, bez obzira na kipućoj vodi, u trenutku kada se stavi u lonac u njemu, zaustavi vrištanje. Vrijeme se mjeri od trenutka umetanja lonac s žumanjčana smjesu u kipuću vodu. U prve dvije minute ne moraju biti mješoviti kontinuirano. Samo povremeno. Umiješajte drvenom žlicom, tako da će se lako vidjeti gustoću razlika, dok su žumanjke kuhani i zategnuti.
Ovdje su promjene koje se javljaju dok se žumanjci i šećer kuhani na pari. - 3 minute žumanjci su postali vruća. - 4 minute, šećer ne otopi i ne može se promatrati kao točke, ali još uvijek osjeća u drvenom žlicom na dno, više kao šuštanje loncu na dnu. - 6 minuta, šećer potpuno rastopi i žumanjke početi zgušnjavati. Zviždaljka ili pokretanja. - 8 minuta, žumance je dovoljno gusta da se izlije u njih margarina, ali to će biti takozvani "sočno" reforme na sobnoj temperaturi punjenja istjecati. - 12 minuta, žumance, tako gusta da dobiti punjenje koje će biti teško podmazati sa zaključcima ak: za savršenu kremu, žumanjke se kuha 10 minuta.
Važna napomena
dodani kasnije, sedam mjeseci nakon objavljivanja ovog posta u vrijeme pisanja ovog posta, nitko, a pogotovo nisam mogao pretpostaviti da su različiti jaja ponašaju potpuno različito dok kuhati žumanjke kako bi dobili dovoljno debelu punjenje za reformu. Te razlike idu neshvatljivo 15 minuta, a tu jaja koja su već završena nakon 4 minute. Kao dio ovog novog znanja, moj savjet je da se ukloni sat daleko od vas i da vidi samo ponašanje žumanjke. Kada vidite da je šećer ne otopi i da je počela blago stezati, možete biti sigurni da ste vrlo blizu kraja kuhanja. To se koristi za "zatvaranje" doslovno jednu minutu, a ponekad čak i 10 minuta ili dok se žumanjci doći do gustoće meda, i to debeli med, onda sigurno više.
Napravljena je sedmi žumanjka, margarin i čokoladu
Nakon 10 minuta izvadite posudu s vatre i ubacite vruće, rastopljeni margarin / maslac. Mixer kratko umutiti, i vidjet ćete kako stvoriti gustu emulziju.
Zatim dodajte čokoladu, promašajte da se otopi i ponovno kratko izmiješati. Ako vam se dogoditi da se margarin neće ujediniti s žumanjaka, kao što je prikazano u nastavku, kao što je obično slučaj s prekuvanih žumanjaka (12 minuta kuhanja ili više), slobodno to staviti čokoladu, promiješati / mix, ali ako fil čak i tada, nakon miješanja, neće biti ujedinjeni, dodajte malo mlijeka i ponovno mikser bič. Ti bi trebao biti ujedinjeni.
nesjedinjen punjenje: žumanjke i masti su jasno razdvojeni
Nakon umetanja čokoladu, a kratki miješanje, punjenje je spojio i postati gladak
8. fileta
Phil treba da se ohladi do te mjere da to ne propuštati kada mrljanje, razmazivanje i da ne ide teško, a to će biti oko kad dođe na sobnu temperaturu, a nije ni mlakušan. To hlađenje će potrajati nekoliko sati.
Koru ispeći li shvatiti kraj papir za pečenje, malo nagib i klizanje na radnoj površini. Podijelite 4. rad na dužoj strani. To će biti malo opor kore i 4 će biti dovoljno. Veće kolači trebali imati 5-6 kore. Koru izrezati oštrim nožem tako da Prosjeci ne samo kora, ali i papir za pečenje na koji se kore laži.
Prvi od četiri kore potez na pladnju, ili plutaju, ostavljajući papir na dnu. Podmažite treći znak.
Druga kora i pao je prvi, punjene, i pustite ga tako da papir ostane na vrhu, a zatim pažljivo uklonite papir. Nanesite još jedan treći znak. Dakle, ne sve do posljednjeg kore, ali to ih ne ispunite, čak ni s njom ili skinuti papir. Stavite kolač u zamrzivač da se stvrdne, a sutradan će se riješiti i zaliti.
Ako Reforma torta radite prvi put, a niste vješti određivanje gustoće mig, bi mogla biti dobra ideja da se pripreme dužine dvije daske reforme, ili izrezati dvije trake debele kartona, stavite ih s plastičnom folijom, i osigurati im kolač. Ove stanice treba staviti na bokovima torti i nekako vezan za tu poziciju.
To je potrebno zato što bi se moglo dogoditi da se vaš reformu želi skliznuti, to je bolje biti siguran nego žao.
Prolijevanje deveti
s kolačem sada, kao što je zamrznuta, možete relativno lako rukovati. Uklonite papir i okrenuti ga naopako, tako da je donja strana bude gore. Ova stranica je ravniji, a kolač će izgledati ljepše nakon izlijevanja. Uklonite drugi papir. Sada je trenutak da se nož lijepo poravnati i dobiti ravnalo. Što otpad može koristiti za eventualno popuniti povremeno rupu koja je ostala nakon treninga ili jesti.
Sada možete napraviti dressing. 10 ml mlijeka 1 žlica šećera 1 jaje 50 g maslaca 100 g čokolade
Rastopite šećer u mlijeku i dodati margarin. Kad je otopljeno, ulijte smjesu u kipuću jaje da imate malo Umut mikser, i odmah ukloniti iz topline. Malo umutiti mikserom više da se ohladi grijani dno posude, a zatim umetnuti i 100 g čokolade. Kada se čokolada istopi, mikser udružimo ali vruće preljev prelijte preko kolača. Nož ga proširiti tako da curi preko ruba, a zatim obraditi rub poravnavanjem onih koji propuštaju dijelove gradijenta. Vratite kolač u frižider da se glazura stisnula.
Bez obzira na to je vrlo mala količina gradijenta, moj savjet je da rade mikser. Stavite sve u malom loncu, pa uklonite jedan kist mikser, ako ne može stati iu takvoj tavi, i umutiti samo jedan kist. To je savjet koji će osigurati da se ne stvaraju grudice čokolade nije ni jaja, jer su kvržice su neprijatelj svih pločica. To je sve.
Mogući problemi i brige bjelanjke na čekanje? Ne slažem umućeno jaje bijelo rublje treba odmah izliti u posudu i riješeno. Nakon toga, on mora odmah ići u pećnicu. Šlag lažno u kojoj su dodati orahe - mora postojati. Svatko stoji više od pet minuta će se očituje u razdvajanju vode na dnu posude, a kad se kora peče to će biti mliječ. Nije strašno, ali to je kao da se bez kore tih "dodataka". Punjenje i bolje će se pridržavati koru, ako je to za kosu površinu.
Žumanjci čeka?Situacija je slična s žumanjaka. Kad se šećer ne ulije u žumanjke nema više quibbles. To mora odmah biti muti i kuha na pari. Šećer po vodu gdje god on to vidi. Branje vodu iz žumanjaka, a ona će, gdje šećer iz vode da se stvrdne i stvoriti kvržice. Kao što su kuhani žumanjke u mjestima. Na tom principu radi i što se dugo ovjesni žumanjke sa šećerom, o kojoj smo već govorili o tome. Naravno, ne postoji clumping ili mučenje i hladna, šećer privlači vodu i time cijela smjesa zgusne i bez kuhanja. Ova mješavina je sasvim ok, razumijemo jedni druge, ali to je teško utvrditi koliko je još potrebno za kuhanje pa sam inzistirao na mučenja od 30 sekundi. Stoga, ako želite uštedjeti žumanjke u frižider da ih koriste kasnije, ne sipati šećer u njima. Pokrijte ih plastične vrećice i staviti u frižider. Dakle, ja mogu stajati 48 sata bez ikakvih problema. Žumanjci ne smrzava u zamrzivač. Bjelanjka to ne smeta, ali žumanjke zgusnuti i mraza.
Parenje? Zanimljivo, parobrod i danas u vremenu precizno prilagođavati temperaturu na štednjaku, još uvijek je potrebno. Dok je peć bila drvo, to je sasvim razumljivo i potrebno, ali danas?!Zašto ne koristiti mali plamenik i pretvoriti ga u 2 od 6 divizija? Odgovor je jednostavan. Nije dovoljno da se uključuju 2, jer to nije 100 ° C A ako uključuju 3 to je previše teško. Žumanjka početi pridržavati dnu posude, što je lijep osjećaj pod žlicom. Zato moramo koristiti metodu još pušila.
Oraha ili badema?Ova odluka je na vama. Jedini savjet koji ti mogu dati je ovo. Ako se odlučite za reći kore badema, što znači da ne blanširati, očistiti od ljuske, osušen i samljeven. Jednom sam napravio takvu reformu. Bio atraktivan, jer je kora bila potpuno bijela, a punjenje svjetlo smeđa, ali okus nije bilo. Očišćeni badem je potpuno bez okusa. Okus kolača je smanjen na okus rep. Ako radite sa mljeveni bademi ne liječi, to je druga priča. Dobit ćete lakši kolač, ali ste odlučili orasima. Mnogi kritiziraju reforme koje jaka. Oni će biti verzija sa bademima sigurno više poput njega. Postoji još jedna zanimljiva činjenica u vezi s kori badema. Badem je puno za kosu od oraha i manje masna. Kada samljeti kavu orasima, možete dobiti puno finije čestice, gotovo prah badema. Kore se peku od tog praška, pod jednakim uvjetima u kojima ispeći koru oraha, kao vazdušastije. Dakako, to neće pasti za bilo koju od milimetra. Zato, ako je sama torta biti veći i vazdušastija. Bademovo kora će uvijek biti lakši od oraha kore. Na slici gore su kora sa orasima, a posljednje dvije kore od badema. Postoji mnogo razloga za probati i sa bademima i orasima, ali možete odlučiti za sebe ono što je vaše mišljenje i ukusniji. Osobno nemam kore sa orasima bolje. Ali ja znam puno ljudi koji tvrde suprotno. Svakako da je najbolje rješenje da se napravi mješavinu badema i oraha, te istresti lažno bijelaca. Jedno je sigurno. Reforma će uvijek biti savršen kolač.
Juicy Reforma ili čvrsti reformu? Poklopac slika je čvršća reforme. Ona je lijepa, ali je ukusna sočna reforme. Jedina razlika je u tome što čvrstoću znak. Dužina kuhanja žumanjka, a one idealno 10 minuta se odnosi na punjenje sočne reforme. Juicy je prirodno i mekše, ali će znatno olakšati rad ako je rez, dok zamrznuta, a vrijeme usluge samo otišao na rez. Reforma je relativno lako rezati u smrznutom stanju, jer je nikada nije previše teško. Nije strašno ne treba rezati odmrzavati i ohlađeni, onda ćete dobiti Messier presjek, ali sočna reforma reći zbog savršenog ukusa, ali nije savršen presjek.
sočna reforme, presjek:
up - iz zamrzivača, okoliš - iz hladnjaka, dolje - kada stoji na sobnoj temperaturi
Hladno fil?
Za kraj sam ostavio najveću dilemu. Zašto ovo gnjavaža oko vruće znak, kada je hladno fil mnogo lakše napraviti? Bosanci kažu - razlika je drastična.
To je razlog zašto http://mamajacooks.blogspot.it/