Претражи овај блог

четвртак, 2. јун 2016.

Princes krafne





Princes krafne


Znate li nekoga tko ne voli krem dim? Ne. 
Znate li nekoga tko je niti jedan nije uspio? Ne. 
Znate li razlog? Radim!


Analiza

Kuhano tijesto je osjetljiv posao, iako ne postoji ništa jednostavnije u smislu procesa. Tajna uspješnog testa udovoljio omjeru sastojaka koji ga čine, i neravnoteža u tom pogledu će se usmjeriti na manje uspješnih potpuno neuspješnim rezultatima. Četiri sastojka, jedan pravi odnos - i bez greške. Ukratko.Ako je tijesto dosta široka, krafne neće dobro rasti, ako je previše rijetka, na raspršenja rezultata, ali opet neće rasti. Može se dogoditi da se tijesto je odličan gustoće, ali to je poremećeni odnos sastojaka (jaja premalo, nije dovoljno debeo, previše vode) ili da to nije dobro tekstura. - Nije onda neće rasti kao što bi trebao Sastav testa uključuju vodu, masnoće, brašno i jaja , Mislim da je najbolje masnoće ulje za ovu aplikaciju. Zašto? Jer to je čista masnoća, dok je u margarin i maslac li do 20% vode, tako da više nije odnos sastojaka. Dakle, koristeći najobičniji suncokretovo ulje, besplatno. 250 ml vode i 125 ml ulja za kuhanje, dodajući uhvatila soli i malo šećera, dok se smjesa počne kuhati. Zatim dodati 150 g brašna i intenzivno miješa dok ne postane gusto, sjajnu, lisnatog tijesta. U takvom tijesta, jaja i Muti nakon svakog dodavanja. Obično recepti spomenuto 4 ili 5 jaja. Moje mišljenje je da se problem može napraviti jaja samo zato što su koristili male, ponekad i velike, i dodao da je posljednji u tijesto, pa čak i jaje na vrijeme. Ovo zadnje jaje može uništiti sve, a nastava smjesu, i izostavljanje posljednjih ljudi da napuste tijesto previše teško. Zato sam osjetio da je važno znati koliko jaja to nije broj komada, ali je broj mililitara. Ako je količina jaja uzmemo kao polaznu mjere, a sve ostalo treba uskladiti, šanse za neuspjeh je minimalan. Jednom sam, prije početka kuhanja tijesta, razbio 4 jaja sa nastave u kašičica i napisao. Bilo je točno 250 ml. Sve drugo sam dodao na osnovne mjere, i krafne ispalo fantastično. Tada sam proglašen mjeru 250 ml jaja idealno, a od tamo dalje. Zanimalo me samo jedna stvar. Kako mogu odstupati od tih 250 ml jaja i krafni i dalje biti dobro. Tu mora biti raspon, ne može biti sasvim kao milimetra, da ne kažem mililitara prikovan. Nisam.












Eksperiment

je uslijedila omanji linije proizvodnje krafne. S 170, 210, 250, 300 i 350 ml jaje. "Pobjeda" je verzija od 250 ml, ili zapravo bilo što, ali ovo od 170 ml dali zadovoljavajuće rezultate. Pokušao sam tako teško doći do previše razrijeđen tijesta i ravnu krafne, ali nisam mogao. Pokušao sam nastaviti povećavati količinu jaja, ali nisu imali više. pala sam kroz 30 komada u jedno popodne. Dakle, prva pretpostavka je da mala odstupanja od idealne količine jaja mogu stvoriti potencijalne probleme, to se odbacuje.Umjesto toga, problem je u raskoraku koji postoji negdje u odnosu na vodenoj ulja, brašna i jaja, čak i ako imate tamno-tamno, ne mogu napeglaju nedostatke i neravnoteže. U nastavku možete vidjeti recept koji ne može uspjeti, ako ga slijediti pažljivo. Omjer voda-ulje-obrok u rasporedu 250-125-150 je sigurna veza. 250 ml jaja je također siguran mjera, a moj savjet svakome tko ne želi riskirati malo, dolazi iz tih mjera. Kako bi dobili točno 250 ml jaja? Imate dva načina. Prvi način - Break 4 jaja S-klasu ili 5 jaja A klasa u Meric. Pročitajte mjeru. Ako postoje 250 ml, super. Ako aberacije ide blago negativan, a zatim dodajte malo onih bjelanjaka preostao od čega je punjenje, dobivate 250 ml. Ako idete na puno manje, Zaronite drugi jaje. Ako je odstupanje ide u plus, razrijediti jaja vilicom razbiti žumanjke i odliti višak ostane 250 ml. Drugi način - Break 4 jaja S-klasu ili 5 jaja A klasa u Meric. Koja vrsta mjera u obrazac ispod recepta. Kliknite na uskličnikom pokraj upisana količina jaja, a možete dobiti proračun koliko vode, ulja i brašna što je potrebno za 100% uspješne krafne.












Nešto drugo ...

tijesto na lim za pečenje, možete ukloniti žlicu, ili premještaju iz vlaka vrećice ili čvrsto zamrzivač vrećice. Koristim trenirao torbicu i najobičniji nastavak, s ravno promjera rupe od oko 1 cm, što daje spiralu ekstrudiranih grudice tijesta oblik sličan AHM ... Da bi se to . Oprostite na povezanost :) Bilo kao ti, ne bi previše zbijeno visoku krafne, jer nećete biti u mogućnosti provesti fil. Slobodno stisnuti kvržice promjera oko 5 cm, a to su 5 x 4 raspored trgovina na velikom pleh iz pećnice. Iz jedne mjere možete dobiti 20 krafne i peče u jednoj seriji. To neće držati čak i ako je povećanje toliko da počnu dirati. To je jednostavno nije sklon držati, jer se tijesto masa. Uočite da nisam ni pomijnala fil. Tko treba punjenje krafne ako ne uspiju? Jer ako i recept krafne sigurno ne spomenuti, međutim, i nekoliko stvari o Phil. Pokušao sam razne nadjevima. I samo oni puding i margarin, te pregustih i lijep, i floury i curi fil ... To je baršunasto glatka ako pripremiti i ne ide previše masnoća u njemu. Ide jedan paket od 125 g maslaca. Finoća i punoća okusa fil, I maslac, žumanjke i dati. Molimo vas da ne izostavi jaja u fil, i molimo da ne koristite margarin. Čak i sa jajima i maslacem u fil, lisnato i dalje vrlo ekonomična slastica. Za 500 funti možete dobiti bogat 20 od punjenih krafne. Uživajte!









Princes krafne

Sastojci:

uštipak
ML jaja (250 jaja = 4 komada S-klase, ili 5 komada A-klase)
 ml vode
 ml ulja
g brašna
prstohvat soli
3 teaspoons šećera

za punjenje
1 litre mlijeka 
250 g šećera 
3 vrećice vanilin šećera 
1 jaje 
5 jaja 
150 g kukuruznog škroba (gustoća) 
125 g maslaca i 250 ml kreme malo glazura šećera za koji su narijetko Postupak: 1. Prvo pripremiti fil.Maslac iz hladnjaka i ostavite ga na sobnoj temperaturi. Pet žumanjci i jedna cijela jaja lagano promiješati žicu u veći lonac, dodati 100 ml mlijeka i promiješati. U ovom promiješati 150 g kukuruznog škroba (gustoća), malo Mute kabel kako bi dobili smjesu bez grudica.









Preostalih 900 ml mlijeka prokuhati u drugoj tavi sa šećerom i vanilin šećerom, ali kad se zbroji brzo ulijte kipuće mlijeko u prvu posudu, u kojoj se whisked jaja i kukuruzni škrob. Smjesa će vjerojatno ići sada na ugovor, trebao bi biti intenzivno miješano ili naljutiti mikser isključenje ovlašćena dvije ili tri minute dok se ne zgusne ravnomjerno. Ako se smjesa ne počinje odmah nakon izlijevanja vruće mlijeko u ugovoru, da se vrate sve tiše vatru i kuhati dok se ne počne zatezanje i dalje dvije ili tri minute, miješajući intenzivno ili isključivanje zvuka mikser. Stvar je da je mlijeko izlije na jaje s gustoćom, a ne obrnuto, jer su jaja coagulated kad je uronila u načinu ključanje mlijeko u vrućim tavi. Površina punjenje s plastičnom folijom kako bi se stvorili pokrova i ostaviti da se potpuno ohladi.


2. Pripremite tijesto. Kašičica razbiti 4 jaja S klase, ili 5 jaja klase. Mjereno. Ako imate točno 250 ml jaja, ili 20 ml manje ili više, podesite recept. Ako nisu, udio unosa iznosa jaja u polje u receptu, a imate proračun potrebne količine drugih sastojaka.


3. U tavi uliti vodu, dodati ulje, sol i šećer i staviti da prokuha. Pobjeći do vrha i dodajte brašno i miješajte drvenom žlicom da se dobije gusta i glatko tijesto. Dopustite minutu ili dvije da se ohladi tijesto, zatim dodati jaja od 2-3 puta, izlijevajući čašu i miješanje nakon svakog dodavanja, dok se smjesa homogena. Može se miješati sa drvenom žlicom ili električni mikser, to ne smeta. Smjesa će biti gusta, ljepljiva i sjajna.


4. Uključite pećnicu na 200 ° C. Na pleh obložen papirom za pečenje izvadite grudice tijesta uz pomoć žličice, ili cijeđenje tijesto iz vlaka (konditorskih) vrećice.


Grude tijesta kako bi im se u manjoj veličini marelica, s promjerom od 5 cm, takve staje točno 20 na velikom pleh iz pećnice. Vrhovi tijesta koje strše prema gore kap po lagano ih pritiskom na mokru prst ili mokrom žlicom, tako da ne spali. Doughnuts pećnicu na 200 ° C oko 35-40 minuta, ovisno o pećnici. Ne otvarajte pećnicu tijekom pečenja. Doughnuts su više kad dobro isprati, a kada pukotine gubici blijedo žuta ton.


5. Cijela punjenje. Prvo promutiti mikser smjesu koja se hladi na sobnoj temperaturi (to je u redu, ako smjesa ostane samo malo lokva), a zatim dodajte omekšanu maslac i umutiti zajedno miješalica dobiti baršunast glatka i sjajna fil.


6. hladi kolači izrezati na pola, napuniti ih sa žutom kremom uz pomoć obučenih torbi i zvijezda nastavlja i, prema potrebi, preko fila staviti sloj šlaga sa žličice šećera, i raseljene do tijesto torba s mlaznicom zvjezdice. Prekrijte gornju polovicu krafne. Pospite prahu šećera krafne. Pohranite ih u hladnjak, pokrivena.

Recept za novinare 


bonus za znatiželjni

a) Ako je omjer vode ulje-brašno dobro, ali je test nema dovoljno jaja, tijesto će ostati jači, i nekako nesjedinjen, hrapava, neujednačena tekstura. Ovo tijesto će dati lijepe krafne, oni će rasti vrlo malo, i to će biti nedovoljno šuplja iznutra.


b) Ako je omjer voda-ulje-brašno poremećen, na primjer, previše vode, nedovoljno ulje, višak brašna, mogu biti manje uspješni krafne. Ovdje sam imao malo gušće tijesto krivo stavom vode i brašna, a dovoljno ulja i jaja. Ove krafne odlikuju nižim rastom, kao i previše unutarnjih vlakana. Primjer . C) mrlje su teško ukloniti kasnije. U ranijem slučaju sam dobio prerijetko tijesto dok ga pokušava spasiti dodavanjem prijesan brašna, a kada sam shvatila da je iz reda, pa opet uzgajaju dodavanjem malo vode i ulja ... Od krafne ni traga, dobio sam neke slatke scones. Primjer . Zaključak Princes krafne nisu bauk. Oni u potrazi za malo pažnje prilikom mjerenja sastojaka, dati im ova mala, a vi ćete biti predstavljen u punom sjaju ...








http://mamajacooks.blogspot.it/

x

Нема коментара:

Постави коментар