Претражи овај блог

среда, 18. мај 2016.

Svinjski vrat u umaku od sira i senfa

Svinjski vrat u umaku od sira i senfa

  •  jednostavno
  •  
  •  4 osobe
/ Slika / 2473047 /
2016/5/18.
Sočno, mirisno, ukusno !!!

Sastojci

  4 osobe
  • 4 šnicle od vrata 
  • 3 mlada luka 
  • 500gr svježih šampinjona 
  • 1 Kocka za juhu 
  • 300ml vode 
  • 200gr krem sira 
  • 2 žlice senfa 
  • sol, majčina dušica, papar
  • priprema

    1. 1.
      Snicle zaciniti po zelji i ispeći na grilu ili u tavi i staviti sa strane.
    2. 2.
      Ml luk isjeckati i zeleni dio, kao i gljive .Na malo ulja staviti zajedno i luk i gljive i dinstati oko 15 min na jačoj vatri dok ne uvri voda koju puste gljive.
    3. 3.
      Dodati senf i kocku razmucenu sa toplom vodom i dinstati jos 10 min na srednjoj temperaturi.
    4. 4.
      Dodati krem ​​sir, zaciniti po ukusu i dinstati jos oko 5 min.Skloniti s vatre, ubaciti gotove snicle.

    posluživanje

    Sluziti s pire krumpirom i salatom po zelji !!!
    PRIJATNO !!!
  • http://www.coolinarika.com/

x

Нема коментара:

Постави коментар