Svinjski vrat u umaku od sira i senfa
- jednostavno
- 4 osobe
Sastojci
4 osobe- 4 šnicle od vrata
- 3 mlada luka
- 500gr svježih šampinjona
- 1 Kocka za juhu
- 300ml vode
- 200gr krem sira
- 2 žlice senfa
- sol, majčina dušica, papar
priprema
- 1.Snicle zaciniti po zelji i ispeći na grilu ili u tavi i staviti sa strane.
- 2.Ml luk isjeckati i zeleni dio, kao i gljive .Na malo ulja staviti zajedno i luk i gljive i dinstati oko 15 min na jačoj vatri dok ne uvri voda koju puste gljive.
- 3.Dodati senf i kocku razmucenu sa toplom vodom i dinstati jos 10 min na srednjoj temperaturi.
- 4.Dodati krem sir, zaciniti po ukusu i dinstati jos oko 5 min.Skloniti s vatre, ubaciti gotove snicle.
posluživanje
Sluziti s pire krumpirom i salatom po zelji !!!PRIJATNO !!!- 1.
- http://www.coolinarika.com/
Нема коментара:
Постави коментар