Претражи овај блог

среда, 18. мај 2016.

KVAS OD CVEKLE: Čisti jetru i normalizuje krvni pritisak!

KVAS OD CVEKLE: Čisti jetru i normalizira krvni tlak!


SHARE 
Kvas od cikle je vrlo koristan, sadrži komponente koje aktiviraju rad jetre, bubrega i crijeva.  Rezultati nekih medicinskih istraživanja pokazuju da konzumiranje kvasa od cikle onemogućuje razvoj malignih tumora, čisti jetru i organizam od toksina i drugih "otpada", otklanja opstipaciju i druge probleme s crijevima.

Ruska tradicionalna medicina smatra kvas od cikle najboljim nemedicinskim lijekom za hipertenziju, jer normalizira krvni tlak na duži vremenski period, koristan je kod ateroskleroze.
Ja sam kvas od cikle, po ovom receptu, koristila za čiscenje jetre (poslije agresivne kemoterapije). Proces pripreme nije težak, dostupan je svakome.

recept:

Za pripremu ljekovitog kvasa od cikle bit će potrebno:
  • staklena tegla od 3 litre (još bolji je glineni sud, ako imate)
  • 700 gr cikle (otprilike 3 sveze cikle srednje veličine)
  • 2 žlice brašna - 200 gr sećera
  • 100 gr suhog grožđa
Priprema kvasa od cikle:

  • opranu ciklu i isjeći na kockice ili tanke kriškice i poslagati u ćistu teglu
  • dodati suho grožđe, 2 kašike brašna i 200 gr sećera
  • teglu napuniti hladnom prokuhanom vodom i promješati
  • teglu pritvoriti plastičnim poklopcem ili još bolje umotati duplom gazom (da kvas "diše") i ostaviti na toplom mjestu na 6-7 dana da fermentira
  • dva puta dnevno mješati sadržaj tegle i po potrebi skidati pijenu
  • nakon 7 dana smjesu procijedite kroz gazu i dobićete kvas od cikle
Piti po 3-4 jušne žlice 3 puta dnevno prije obroka. Kvas cuvati u hladnjaku.
OVU METODU PRIMJENJUJU LJEKARI U NEKIM BOLNICI U KIJEVU I Lugansk, JER JE POKAZALA ODLIČNE REZULTATE NE SAMO ZA ČIŠĆENJE JETRE, NEGO I CIJELOG ORGANIZMA. I KAO ODLIČNO SREDSTVO ZA hipertenziju I ateroskleroze.
Popijte sav vaš kvas i na tome se završava prva kura čišćenja jetre. Napravite pauzu od 3 mjeseca i ponovite tretman. Opet pauza 3 mjeseca i tretman ponovite trći put.
Nakon godinu dana vaša jetra biće potpuno čista!
Poslije prve popijene tegle kvasa kod mene se stabilizirao tlak. Kada preporučujem kvas od cikle po ovom receptu prijateljima, upozoravam ih na to da prilikom čišćenja mogu krenuti pjesak i sitni kamenčići iz bubrega. Inaće ovaj kvas od cikle vrlo dobro čisti jetru i bubrege.
Postoje i kontraindikacije:
Kvas nije preporučljiv za one koje imaju bolesne bubrege, probleme s gastrointestinalnim traktom u akutnoj fazi i gihtom (podagre). U ovom slučaju neophodna je konzultacija ljekara. Morate biti pažljivi ako imate nizak tlak.
Izvor: Uspesnazena.com

Нема коментара:

Постави коментар