Sjeckano meso s porilukom
KOMENTAR
KOMENTAR
Sjeckano meso s porilukom
Sastojci:
Očistiti od zelenog lišća 3 vezice poriluka i što sitnije nasjeckati nožem. Tri četvrt kilograma svinetine samljeti, pa meso skuhati u loncu na tlak . U posudu staviti žlicu masti, pa na zagrijanu mast dodati glavicu sitno sjeckanog luka. Luk ispržiti, dodati mu skuhano meso i još ga kratko propržiti, pa tek potom dodati sjeckani poriluk . Sve zajedno pržiti dok se luk u smjesi ne izgubi. Tada jelo posoliti, popapriti, prebaciti u zdjelu i servirati.
http://www.recepti.covermagazin.com/
Sastojci:
Očistiti od zelenog lišća 3 vezice poriluka i što sitnije nasjeckati nožem. Tri četvrt kilograma svinetine samljeti, pa meso skuhati u loncu na tlak . U posudu staviti žlicu masti, pa na zagrijanu mast dodati glavicu sitno sjeckanog luka. Luk ispržiti, dodati mu skuhano meso i još ga kratko propržiti, pa tek potom dodati sjeckani poriluk . Sve zajedno pržiti dok se luk u smjesi ne izgubi. Tada jelo posoliti, popapriti, prebaciti u zdjelu i servirati.
http://www.recepti.covermagazin.com/