vecera na brzinu
- 8 kriški hleba
- 150 g sitno izrendanog kačkavalja
- 150 g bilo šta od suhomesnatog
- 100 g kajmaka (ili kisele pavlake)
- 2 jaja
- biljni začin
- biber
- origano (ne mora)
- mleko
- 8 kriški hleba
- 150 g sitno izrendanog kačkavalja
- 150 g bilo šta od suhomesnatog
- 100 g kajmaka (ili kisele pavlake)
- 2 jaja
- biljni začin
- biber
- origano (ne mora)
- mleko
Priprema
Umutiti jaja viljuškom. Začiniti ih, po želji. Dodati kajmak ili kiselu pavlaku, pa sve sjediniti. Suhomesnato iseći na tanke štapiće i zajedno sa kačkavaljem dodati masi sa jajima. Sjediniti sastojke.
Umutiti jaja viljuškom. Začiniti ih, po želji. Dodati kajmak ili kiselu pavlaku, pa sve sjediniti. Suhomesnato iseći na tanke štapiće i zajedno sa kačkavaljem dodati masi sa jajima. Sjediniti sastojke.
Нема коментара:
Постави коментар