Претражи овај блог

четвртак, 7. април 2016.

vecera na brzinu

vecera na brzinu

  • 8 kriški hleba
  • 150 g sitno izrendanog kačkavalja
  • 150 g bilo šta od suhomesnatog
  • 100 g kajmaka (ili kisele pavlake)
  • 2 jaja
  • biljni začin
  • biber
  • origano (ne mora)
  • mleko

Priprema


Umutiti jaja viljuškom. Začiniti ih, po želji. Dodati kajmak ili kiselu pavlaku, pa sve sjediniti. Suhomesnato iseći na tanke štapiće i zajedno sa kačkavaljem dodati masi sa jajima. Sjediniti sastojke.


Rernu uključiti da se ugreje na 200 stepeni. Pleh obložiti pek papirom. Svako parče hleba provući kroz mleko i poređati ih u pleh. Fil rasporediti preko svakog parčeta hleba. Staviti u zagrejanu rernu i peći da fil porumeni. Služiti toplo, uz jogurt, kečap...    

Нема коментара:

Постави коментар