musaka exstra
- 1 kg krumpira
- 2 glavice luka
- 5-6 crvenih paprika
- 500 g mljevenog mesa (bilo koje)
- 200 ml jogurta
- 1 jaje
- 1 mrkva
- 1 kg krumpira
- 2 glavice luka
- 5-6 crvenih paprika
- 500 g mljevenog mesa (bilo koje)
- 200 ml jogurta
- 1 jaje
- 1 mrkva
priprema
Krumpir očistiti iu blenderu izrendati sa 1 glavicom luka, posoliti i popapriti po ukusu.
Paprike ispeći u pećnici, očistiti i isjeći na četvrtine.
Mrkvu propržiti sa glavicom luka i dodati meso, pržiti oko 15 minuta, začiniti po ukusu, (ja uvijek dodam i žličicu kurkume u meso).
Nauljiti pleh, prvo staviti krumpir na dno, preko meso i na vrh papriku. Zagrijati pećnicu na 200 stupnjeva.
Umutiti jaje s jogurtom i malo ulja, preliti preko musake. Peći oko 30 minuta.
Krumpir očistiti iu blenderu izrendati sa 1 glavicom luka, posoliti i popapriti po ukusu.
Paprike ispeći u pećnici, očistiti i isjeći na četvrtine.
Mrkvu propržiti sa glavicom luka i dodati meso, pržiti oko 15 minuta, začiniti po ukusu, (ja uvijek dodam i žličicu kurkume u meso).
Nauljiti pleh, prvo staviti krumpir na dno, preko meso i na vrh papriku. Zagrijati pećnicu na 200 stupnjeva.
Umutiti jaje s jogurtom i malo ulja, preliti preko musake. Peći oko 30 minuta.
Нема коментара:
Постави коментар