Svinjsko pečenje
- jednostavno
3
POGLEDAJ SVE FOTKE
/slika/2485603/
05.06.2016.
Krmenadli bez kostiju, u komadu, najbolji komad za finu pečenku!
Sličnirecepti
Sastojci
- 1,5 kg krmenadla bez kostiju
- Vegeta mediteran
- listići kadulje
- peršin
- Bijeli papar Podravka
Priprema
- 1.Komade mesa malo zarezati po površini. Začiniti Vegetom, paprom i usitnjenom kaduljom.Bunt peršina nasjeckati i uvaljati meso sa svih strana.
- 2.Složiti u veliku vreću za pečenje, dobro zavezati, napraviti nekoliko rupica i peći u pećnici na 220C oko jedan sat.
- 3.Izvaditi iz vrećice, sok iscijediti i iskoristiti kao umak.Meso ostaviti desetak minuta da se malo prohladi i narezati.
- http://www.coolinarika.com/
- 1.
Нема коментара:
Постави коментар