Претражи овај блог

недеља, 5. јун 2016.

Svinjsko pečenje




Svinjsko pečenje

  •  jednostavno
Svinjsko pečenje 3
POGLEDAJ SVE FOTKE
/slika/2485603/
Krmenadli bez kostiju, u komadu, najbolji komad za finu pečenku!

Sastojci

  • 1,5 kg krmenadla bez kostiju
  • Vegeta mediteran
  • listići kadulje
  • peršin
  • Bijeli papar Podravka
  • Priprema

    1. 1.
      Komade mesa malo zarezati po površini. Začiniti Vegetom, paprom i usitnjenom kaduljom. 
      Bunt peršina nasjeckati i uvaljati meso sa svih strana.
    2. 2.
      Složiti u veliku vreću za pečenje, dobro zavezati, napraviti nekoliko rupica i peći u pećnici na 220C oko jedan sat.

    3. 3.
      Izvaditi iz vrećice, sok iscijediti i iskoristiti kao umak.
      Meso ostaviti desetak minuta da se malo prohladi i narezati.
    4. http://www.coolinarika.com/

x

Нема коментара:

Постави коментар