Претражи овај блог

недеља, 5. јун 2016.

KROMPIR KAO PRILOG UZ SVAKO JELO ...




KROMPIR   KAO PRILOG UZ SVAKO JELO ...

Krumpir sa sezamom
Sastojci     1-2 kg mladi krompirica     so papar i vegeta     malo ulja       2 žlice maslaca (margarina)     suzama po zelji     malo suhog persuna (moze i bez njega) Priprema     1.     Krumpir skuhajte zajedno s kožicom (pazite da se neprekuha).     Maknite s peci, ocjedite I dodajte hladnu vodu da se prije ohladi.     Ogulite krumpir I stavljajte u vatrostalnu posudu u koju ste stavili maslac I ulje.     Dodajte začine I suzam.       Promjesajte I pecite na 250C dok krumpir nedobije boju.     Povremeno izvadite I prebacite ga u tepsiju.     na kraju pospite peršinom, ponovno prebacite ili izmjesajte lagano.     Prohladite I poslužite se :) Izvor: www.coolinarika.com






















x

Нема коментара:

Постави коментар