Претражи овај блог

петак, 20. мај 2016.

Šampinjoni sa vrhnjem i krumpirom

Šampinjoni sa vrhnjem i krumpirom

SASTOJCI

4 osobe
  • 50 dkg šampinjona
  • 1 kg krumpira
  • 1 kom luk malo veča glavica
  • 0 ,50dcl ulja
  • 1 žlica crvene mljevene paprike
  • 1 žličica soli
  • 1 žlica vegete
  • 0,50dcl vrhnja za kuhanje
  • voda ajvar i začinsko bilje koje vam paše

    PRIPREMA

    1. Šampinjone narežite na šnite ,krumpir na kockice .Zagrijte ulje i dodajte luk sitno nasjeckan pa ga popržite do zlatno žute boje i na to dodajte crvenu papriku i odmah zalijete sa vodom.Sada dodajte šampinjone i krumpir pa nalinje toliko vode da sve to prekrije.Posolite i dodajte začine i kuhajte dok sve to ne bude kuhano.Kad je kuhano dodaje  vrhnje i napravite si gustoču kakvu vi volite .Sad još to samo kratko prevrite.Želim vam da guštate kao ja.
    2. Želim vam dodati da to možete raditi sa bilo kojim gljivama ,a najbolji su vrganji mogu biti suhi i svježi.

      Izvor: www.coolinarika.com 

x

Нема коментара:

Постави коментар