Претражи овај блог

уторак, 17. мај 2016.

PILETINA KUNG PAO-jedi normalno i smanji kilazu

PILETINA KUNG PAO SALATE ZAVRSENA

OBJAVILI Chung 9.

Uzmi iz omiljena su zdravi i low-carb! Najbolje od svega, to dolazi zajedno u 20 minuta od početka do kraja - to je samo tako lako!
Kung Pao Chicken salate oblozi - uzmi iz omiljeni izrađene zdrava + low-carb!  A to dolazi zajedno u samo 20 minuta od početka do kraja!
Ja sam definitivno carbaholic ali još sam takav utikač za salate tajnosti. To je savršen način da se ušuljati u nekim povrće bez previše puni ili napuhnuto za ostatak dana. A kad to traje samo 20 minuta kako bi najbolje salata oblozi ikad - dobro, mislim da bi mogao odustati od svoje ljubavi za ugljikohidrata tada.
Kung Pao Chicken salate oblozi - uzmi iz omiljeni izrađene zdrava + low-carb!  A to dolazi zajedno u samo 20 minuta od početka do kraja!
Ne, ali stvarno, ovi oblozi imaju sve okuse Piletina Kung Pao - kineski take-out omiljeni - i to stvarno traje samo 20 min ščepati od početka do kraja. Da, to je samo tako jednostavno. Najbolje od svega, trebate samo prljava do jednu tavu!
Kung Pao Chicken salate oblozi - uzmi iz omiljeni izrađene zdrava + low-carb!  A to dolazi zajedno u samo 20 minuta od početka do kraja!
To je isto tako puno zdraviji, jeftiniji i brži od svih koji uzeti-out masti. Vi ne možete pobijediti!
Piletina Kung Pao salate Zavrsena
Vrijeme pripreme 10 minuta
Vrijeme kuhanja 10 minuta
Ukupno vrijeme 20 minuta
Prinos Za 4 osobe
Uzmi iz omiljena su zdravi i low-carb! Najbolje od svega, to dolazi zajedno u 20 minuta od početka do kraja - to je samo tako lako!
Sastojci
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 1 funta chicken tlo
  • 2 češnja češnjaka, mljevena
  • 1 tikvica, kockice
  • 1 (8 unca) može cijeli vodeni kesten, iscrpljen i na kockice
  • 2 luk, tanko narezane
  • Košer soli i svježe mljeveni crni papar, po ukusu
  • 1 glavica maslac salata
  • 1/4 cup sjeckani kikiriki, neobavezno
  • Za umak
  • 3 žlice smanjiti natrij umak od soje
  • 2 žlice suhog šerija
  • 1 žlica chili češnjak
  • 1 žlica smeđeg šećera
  • 2 žličice riže ocat
  • 2 žličice kukuruznog škroba
  • 1 žličica sezamovog ulja
instrukcije
  • U maloj zdjeli zajedno umutiti umak od soje, suhi prošek, čili češnjak umak, smeđi šećer, riža ocat, kukuruzni škrob, sezamovo ulje i 1/4 šalice vode; Staviti na stranu.
  • Zagrijte maslinovo ulje u tavi na srednje jakoj vatri. Dodajte mljevenu piletinu i kuhajte dok ne porumeni, oko 3-5 minuta, pazeći rušiti piletinu kao kuhari; ispuštanje viška masnoće.
  • Umiješajte češnjak i tikvice dok ublažene, oko 1-2 minuta. Umiješajte u umak od soje smjesu dok malo zadebljana, oko 1 minutu. Umiješajte kestena i mladi luk dok ne omekša, oko 1-2 minuta;posolite, popaprite, po želji.
  • Služiti, žlica nekoliko žlice piletina smjesu u centru salate list, taco-stilu, urešeni kikiriki, ako to želite.
Bilješke
Prilagođeno iz Iowa Djevojka jede

ZAŠTO JE PAMETAN IZBOR

Nutricionizam činjenice
Porcija
Obroka po kontejneru 4

Količina pri serviranju
Kalorije 379Kalorije iz masti 196.2
% Dnevne vrijednosti *
Ukupno masti 21.8g34%
Zasićene masti 4,7 g24%
Trans Fat 0g
Kolesterol 98.3mg33%
Natrij 690 mg29%
Ukupni ugljikohidrati 21,3 g7%
Dijetalna vlakna 3.5g14%
Šećeri 10,8 g
Proteini 24.3g49%

* Postotak dnevnih vrijednosti temelji se na 2000 kalorija prehrani. Vaše dnevne vrijednosti može biti viša ili niža, ovisno o vašim kalorijske potrebe.
Jedna šalica kuhane smeđe riže dodaje 112 kalorija i 24 grama ugljikohidrata. Zamjenom rižu s salate, možete napuniti više proteina iz piletine i uzeti u više hranjivih tvari iz povrća. Ne samo da je salata dodati hranjive tvari, ali ćete završiti trajati više od drugih povrća bez riže punjenje vas gore.
U odnosu na popularnom kineskom restoranu, posluživanje ovom receptu ima 72% manje natrija! Mnogi ljudi imaju dijete koje su previsoke natrijem, pa recepti kao što je ovaj su jednostavan način da počnete jesti zdravije. Konkretno, ljudi s visokim krvnim tlakom trebaju smanjiti unosa natrija, kao i visoka natrij dijeta može učiniti njihov krvni tlak još gore.
Prehrambene informacije dane od Jessice Penner, RD na Smart Nutrition .

Нема коментара:

Постави коментар