jednostavna patišpanja
Možete je prerezati pa filovati kremama, koristiti kao osnovu za cupcakes ili posuti voćem. Izbor je vaš.
Možete je prerezati pa filovati kremama, koristiti kao osnovu za cupcakes ili posuti voćem. Izbor je vaš.
Sastojci:
- 1 ½ šalica brašna
- 1 šalica šećera
- ½ šalice maslaca
- 2 jaja
- 2 žličice ekstrakta vanilije
- 1 3/4 kašilice praška za pecivo
- ½ šalice mlijeka
- 1 ½ šalica brašna
- 1 šalica šećera
- ½ šalice maslaca
- 2 jaja
- 2 žličice ekstrakta vanilije
- 1 3/4 kašilice praška za pecivo
- ½ šalice mlijeka
- 1 šalica šećera
- ½ šalice maslaca
- 2 jaja
- 2 žličice ekstrakta vanilije
- 1 3/4 kašilice praška za pecivo
- ½ šalice mlijeka
Način pripreme:
U posudi umutite maslac i šećer.
Dodajte jedno po jedno jaje i vanilin šećer.
Umutite brašno i prašak za pecivo, a na kraju dodajte mlijeko.
Pretresite tijesto u pobrašnjenu i namašćenu tepsiju i pecite 30 do 40 minuta na 180 stupnjeva.
Izvor: domacica.com
U posudi umutite maslac i šećer.
Dodajte jedno po jedno jaje i vanilin šećer.
Umutite brašno i prašak za pecivo, a na kraju dodajte mlijeko.
Pretresite tijesto u pobrašnjenu i namašćenu tepsiju i pecite 30 do 40 minuta na 180 stupnjeva.
Izvor: domacica.com
Нема коментара:
Постави коментар