Претражи овај блог

среда, 25. мај 2016.

krompir na ovaj nacin morate probati

JA BOLJI RECEPT NISAM PROBALA: NEODOLJIVI KRUMPIR ZA ČISTU DESETKU!


SHARE 
NEODOLJIVI KRUMPIR ZA ČISTU DESETKU!
 Ovako prirpemljen krumpir je sočan i zasitan. Preporučujem da probate!

Sastojci:

  • 1 i pol kg krumpira
  • pola litre vrhnja za kuhanje
  • 2 dl mlijeka
  • 1 dl ulja
  • 1 vrećica praha juhe od gljiva
  • nešto papra, vegete i peršunova lista
  • po želji sira

priprema:

Oguliti krumpir i narezati na ploške. Začiniti paprom i vegetom i izmiješati.
Prah juhe od gljiva pomiješati s vrhnjem bez grudica, pa dodati mlijeko i ulje, te peršin sitno sjeckani i izmiješati.
Krumpir složiti u tepsiju promjera 30-ak cm i preliti pripremljenim vrhnjem i sastojcima.
Peći u već zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva 35-40 minuta.
Nakratko izvaditi van i obilato posuti ribanim sirom onoliko koliko volite. Vratiti na još 10-ak minuta da se sir otopi.
IZVORhttp: //domacikuhar.info/

Нема коментара:

Постави коментар