JA BOLJI RECEPT NISAM PROBALA: NEODOLJIVI KRUMPIR ZA ČISTU DESETKU!
Sastojci:
- 1 i pol kg krumpira
- pola litre vrhnja za kuhanje
- 2 dl mlijeka
- 1 dl ulja
- 1 vrećica praha juhe od gljiva
- nešto papra, vegete i peršunova lista
- po želji sira
- 1 i pol kg krumpira
- pola litre vrhnja za kuhanje
- 2 dl mlijeka
- 1 dl ulja
- 1 vrećica praha juhe od gljiva
- nešto papra, vegete i peršunova lista
- po želji sira
priprema:
Oguliti krumpir i narezati na ploške. Začiniti paprom i vegetom i izmiješati.
Prah juhe od gljiva pomiješati s vrhnjem bez grudica, pa dodati mlijeko i ulje, te peršin sitno sjeckani i izmiješati.
Krumpir složiti u tepsiju promjera 30-ak cm i preliti pripremljenim vrhnjem i sastojcima.
Peći u već zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva 35-40 minuta.
Nakratko izvaditi van i obilato posuti ribanim sirom onoliko koliko volite. Vratiti na još 10-ak minuta da se sir otopi.
IZVORhttp: //domacikuhar.info/
Oguliti krumpir i narezati na ploške. Začiniti paprom i vegetom i izmiješati.
Prah juhe od gljiva pomiješati s vrhnjem bez grudica, pa dodati mlijeko i ulje, te peršin sitno sjeckani i izmiješati.
Krumpir složiti u tepsiju promjera 30-ak cm i preliti pripremljenim vrhnjem i sastojcima.
Peći u već zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva 35-40 minuta.
Nakratko izvaditi van i obilato posuti ribanim sirom onoliko koliko volite. Vratiti na još 10-ak minuta da se sir otopi.
IZVORhttp: //domacikuhar.info/
Нема коментара:
Постави коментар