Претражи овај блог

четвртак, 19. мај 2016.

KOH - KRALJICA ljetna poslastica

KOH - KRALJICA ljetna poslastica!  RECEPATA IMA, ali imam malu tajnu.  On čini najbolje KOH!  Vidi recept!


SASTOJCI 10pc jaja 10 žlice šećera 6 žlice finog pšeničnog griza tipa 4 žlice mekane brašna 400 za prolijevanje 2 l mlijeka





10 žlice šećera 1 vrećica vanilije šećer

PRIPREMA  
iz prve  
slučaju da se jaja iz hladnjaka, ukloniti ih da se barem malo zagrijati na sobnu temperaturu.  Nikad spooning hladna jaja.  Odvojiti bjelanjke od zumanaca.  Pjena umutiti bjelanjke dok se postupno dodavanje kristal šećer dok se potpuno dobro, ne Umut.  Mikser smanjiti na najmanju brzinu i dodati žumanjke.  Svjetlo zamućenja čak i ukratko kako ujediniti sve lijepo.  Off mikser.  Ostavite ga na stranu.  brašno
miješati s pšeničnim griz.  Važno je koristiti fino jelo.  Koristite isti zalogaj kao i knedle.  Što je griz maleni je KOH creamier struktura.  Dodajte u smjesu jaja i okrugli autobus žlicu lagano kombinirati.
2. okrugli duboki Serpa promjera 30 cm podmazan i prašine s. Ulijte smjesu i stavite u pećnicu na 200C yagrejanu. Pecite ga 10 minuta na 200C, ali još uvijek oko 20 minuta na 175 ° C 15 minuta Poslano roštiljanje uključuju plamenik na štednjaku i mlijeko da se miješaju s deset žličica šećera i vanilije zagrije do kuhati. Taman dok se mlijeko na laganoj temperaturi toplo, bit će gotov i Koch. 3.
  
Tajna moje majke na Koh biti savršen da se izlije kipuće KOH kipuće mlijeko.  Mlijeko ulijte malo veću loncu dok se biskvit upije. 4. Ostaviti da se ohladi i konzumirati ga u umjerenim količinama. Uživajte! Posluživanje Poslužite hladno iz frižidera!

 

http://www.coolinarika.com/

Нема коментара:

Постави коментар