ZAPEČENA BORANIJA SA PILETINOM
POTREBNO JE:
4 pileća bataka, 100 g crnog luka, 500 g mahuna, 200 ml mlijeka 0,1 rajčica, 1 žlica ulja, 2 jaja, malo peršina, sol, papar.
PRIPREMA:
Batacima skinite kožu i odvojite kosti, pa ih popecite na zagrijanom ulju. Kad porumene dodajte sitno nasjeckani luk i mahune, pa pirjajte nekoliko minuta. Dodajte paradajz isječen na kockice. Začinite po ukusu, pa nastavite pirjati. Kad je boranija skoro gotova izručite je u uljem posutu vatrostalnu posudu. Prelijte jajima razmućenim u mlijeku, pa zapecite u zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva oko 20 minuta
POTREBNO JE:
PRIPREMA:
4 pileća bataka, 100 g crnog luka, 500 g mahuna, 200 ml mlijeka 0,1 rajčica, 1 žlica ulja, 2 jaja, malo peršina, sol, papar.
PRIPREMA:
Batacima skinite kožu i odvojite kosti, pa ih popecite na zagrijanom ulju. Kad porumene dodajte sitno nasjeckani luk i mahune, pa pirjajte nekoliko minuta. Dodajte paradajz isječen na kockice. Začinite po ukusu, pa nastavite pirjati. Kad je boranija skoro gotova izručite je u uljem posutu vatrostalnu posudu. Prelijte jajima razmućenim u mlijeku, pa zapecite u zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva oko 20 minuta
Нема коментара:
Постави коментар