Претражи овај блог

среда, 6. април 2016.

PAPRIKE PUNJENE PASULJEM

PAPRIKE PUNJENE grahom POTREBNO JE:

12 babura, 250 g graha tetovca, 1 veza zeleni, 5 glavica crnog luka, 2 češnja češnjaka, mljevena crvena paprika, peršin, so, ulje.

PRIPREMA:
Grah natopite pa kuhajte i prvu vodu bacite. U drugu vodu dodajte sjeckani zelen i 2 luka da se kuhaju s grahom. Na ulju propržite ostatak sitno sjeckanog crnog luka, dodajte mljevenu papriku, umiješan grah i peršinov list. Posolite, pa ovim nadjevom punite paprike i poredajte ih u podmazanu vatrostalnu posudu. Nalijte vodom u kojoj se grah kuhao i preko svake paprike prelijte malo ulja. Stavite u pećnicu zagrijanu na 180 stupnjeva i pecite.

Нема коментара:

Постави коментар