Špageti bolonjeze
Sastojci
- 500 g junećeg mlevenog mesa
- 500 ml goveđe supe
- 2 čena belog luka
- 1 glavica crnog luka
- 1 šargarepa
- 2 kašike maslinovog ulja
- 2 dl crnog vina
- 800 g paradajza isečenog na kockice
- 1 pakovanje špageta
- 1 kesica parmezana
- origano
- bosiljak
- ruzmarin
- 500 g junećeg mlevenog mesa
- 500 ml goveđe supe
- 2 čena belog luka
- 1 glavica crnog luka
- 1 šargarepa
- 2 kašike maslinovog ulja
- 2 dl crnog vina
- 800 g paradajza isečenog na kockice
- 1 pakovanje špageta
- 1 kesica parmezana
- origano
- bosiljak
- ruzmarin
Priprema
1
Zagrejati maslinovo ulje. Dodati beli i crni luk i sitno iseckanu šargarepu i sve to prodinstati. U to dodati meso i propržiti ga. Dodati zatim supu, vino, paradajz i ostale začine. Sve to krčkati oko sat i po, uz povremeno mešanje.
2
Dvadesetak minuta pre serviranja skuvati špagete. Dobro ocediti i podeliti na porcije. Preliti špagete sosom i posuti parmezanom.
http://www.recepti.com/
1
Zagrejati maslinovo ulje. Dodati beli i crni luk i sitno iseckanu šargarepu i sve to prodinstati. U to dodati meso i propržiti ga. Dodati zatim supu, vino, paradajz i ostale začine. Sve to krčkati oko sat i po, uz povremeno mešanje.
2
Dvadesetak minuta pre serviranja skuvati špagete. Dobro ocediti i podeliti na porcije. Preliti špagete sosom i posuti parmezanom.
Нема коментара:
Постави коментар