ZAPEČENE ŠNICLE SA PAVLAKOM I SIROM
POTREBNO JE:
700 g svinjskih šnicli, 600 g luka, 1/2 l vrhnja za kuhanje, 200 g ribanog sira, sol, papar, mješavina suhih začina, peršin, maslac i brašno za šnicle.
PRIPREMA:
Šnicle narežite što tanje, izlupajte ih čekićem i začinite solju, paprom i mješavinom začina. Uvaljajte ih u brašno i popecite naglo s obje strane na vrućem maslacu. Luk narežite na tanke režnjeve i također ga popecite na maslacu da postane staklast. Namastite tepsiju i na dno poslažite napola pečene šnicle. Po njima raspodijelite izdinstani luk. Sve prelijte vrhnjem i ostavite preko noći u hladnjaku. Nakon toga po vrhu rasporedite naribani sir i stavite u pećnicu da se peče na 200 stupnjeva 20-25 minuta.
izvorhttp://zena.blic.rs/
POTREBNO JE:
PRIPREMA:
Нема коментара:
Постави коментар