Претражи овај блог

субота, 21. мај 2016.

PODVARAK sa svinjetinom

PODVARAK sa svinjetinom 

POTREBNO JE:
1 ½ kg svinjskog vrata, 1 kg kiselog kupusa, 1,5 dl masnoće, 150 g suhe slanine, 100 g luka, 10 g mljevene crvene paprike, 1 lovorov list, sol, papar.

PRIPREMA:
Meso posolite i prelijte masnoćom pa pecite u pećnici. Kiseli kupus sitno izrežite na rezanca i pirjajte na masnoći i luku s nekoliko listića suhe slanine. Kada kupus skoro omekša, pospite ga mljevenom paprikom, pa polovicu izlijte u vatrostalnu zdjelu, na njega složite pečeno meso, a drugom polovicom kupusa prekrijte meso. Po površini poslažite listove suhe slanine i stavite u pećnicu na 200 stupnjeva 15-20 minuta.
izvorhttp: //zena.blic.rs/

Нема коментара:

Постави коментар