ragu bolognese
Sastojci
priprema
Zagrijte na srednjoj vatri maslac i maslinovo ulje te dodajte sitno isjeckanu mrkvu. Pirjajte mrkvu dok ne omekša, nekih 5-10 minuta. Dodajte sitno sjeckani luk i celer te poklopite da se dinsta sve dok posve ne omekane i luk postane staklast. Za to vrijeme isjeckajte sitno slaninu i dodajte da se dinsta. Dodajte također mješano mljeveno meso.
Pustiti da se pirjani oko 30 minuta. Dodajte čašu crnog vina i pustiti da ispari u potpunosti. Dodajte pastu od rajčice. Dodajte sol i papar i malo rastopljenog goveđe juhe.
Kuhajte oko 1,5 sat do 2 i dodavajte polagano goveđu juhu. Na kraju dodajte čašu mlijeka.Mlijeko se dodaje po originalnom receptu mada ga više mnogi ne koriste.
To je jedini originalni recept i najbogatiji. Okus gulaš s roštilja vrlo je intenzivna i vjerujte mi vaše kuhinje će mirisati cijeli dan. Dobro izmiješati i dodati sol i papar opet, ako je potrebno kuhati još 5 minuta.
Zagrijte na srednjoj vatri maslac i maslinovo ulje te dodajte sitno isjeckanu mrkvu. Pirjajte mrkvu dok ne omekša, nekih 5-10 minuta. Dodajte sitno sjeckani luk i celer te poklopite da se dinsta sve dok posve ne omekane i luk postane staklast. Za to vrijeme isjeckajte sitno slaninu i dodajte da se dinsta. Dodajte također mješano mljeveno meso.
Pustiti da se pirjani oko 30 minuta. Dodajte čašu crnog vina i pustiti da ispari u potpunosti. Dodajte pastu od rajčice. Dodajte sol i papar i malo rastopljenog goveđe juhe.
Kuhajte oko 1,5 sat do 2 i dodavajte polagano goveđu juhu. Na kraju dodajte čašu mlijeka.Mlijeko se dodaje po originalnom receptu mada ga više mnogi ne koriste.
To je jedini originalni recept i najbogatiji. Okus gulaš s roštilja vrlo je intenzivna i vjerujte mi vaše kuhinje će mirisati cijeli dan. Dobro izmiješati i dodati sol i papar opet, ako je potrebno kuhati još 5 minuta.
Нема коментара:
Постави коментар