Претражи овај блог

недеља, 29. мај 2016.

EVO KAKO DA PRAVILNO OBRIJETE INTIMNE DIJELOVE VAŠEG TIJELA!



EVO KAKO DA PRAVILNO OBRIJETE INTIMNE DIJELOVE VAŠEG TIJELA!

 

 kako
Kako brijati bikini zone

    ako su vlasi koje je potrebno da se obrije predugo, skratiti ih škare prije tuširanja na otprilike 1 cm. 
    Počnite se istuširati i nakon nekoliko minuta, početi brijanje kako bi vaša koža zagrije i mekši. 
    Počnite s brijanje veneris. Navlažite površinu tuš vruće vode i nježno stavite gel za brijanje.Možda biste mogli dobiti gela za brijanje za ovom osjetljivom području, posebno prvi put, čak i ako se obično koriste sapun za nogu ili ispod pazuha.
     Brzo mokra NOVI britva brand koji ste već koristili i koje sasvim odgovara. Na taj brijanje, neka oštrica ne rade a ne ga pritisnite na kožu. 
    Dok stoji brijanje britvica polako vuče u smjeru rasta dlačica. Možete staviti ruke na trbuh preko Venere brdo kako bi bili sigurni da je vaša koža je glatka i zategnuta. Kako bi spriječili iritaciju kože, brijanje nježno i dugo udaraca. Saper britva između svakog potez, jer može začepiti kosu. 
    Blatna Veneru brdo kao što želite, a gel zatim saperit brijanje. Ponovite korake 3-5 ako ste propustili spot. 
    Ako želite da se obrije dio, nanesite gel na gori Venere i sporo, dugim pokretima obrije sada u suprotnom smjeru rasta dlačica. Molim te, prestani to odmah ako primijetite iritaciju ili bol. 
    Tada se obrije unutra bedra i usne. Odaberite kojoj strani želite da se obrije prvi. Možda će vam biti lakše početi sa stranom koja je suprotna ruka koju najviše koriste, na primjer. Ako ste dešnjak, počnite prvo sa lijeve unutarnje strane bedara.
     Okrenite stopala noge čija je unutarnja bedra brije na stranu, tj. Stavi lijevu nogu na zid ako brijete na lijevu stranu unutarnje strane bedara. 
    Lean malo naprijed, ako želite vidjeti prostor za brijanje. 
    Navlažite područje i utrljajte ga na gela za brijanje na lijevu ili desnu stranu unutarnje strane bedara i stidnih usana, ovisno o tome s koje strane sada žele da se obrije , Pobrinite se da gel ili druga sredstva za brijanje ulazi između stidnih usana. 
    Opet brije svjetlo vodoravne crte na unutarnjoj strani, tj. Ako se brijete lijevu stranu, brije s lijeva na desno. Budite vrlo oprezni. Možda biste mogli još više širiti noge na kožu i brijanje je široka, tako da ne naići na naborani kože prilikom brijanja. 
    Saper višak gela za brijanje. 
    Ponovite korake 9-13 za brijanje suprotnu stranu. 
    Kad ste završili s tuširanja, lagano suho Bikini tapkanjem osušite ručnikom. Možda biste mogli primijeniti blagi losion na svoj ​​gori Venere. Dječji puder i kreme su također vrlo dobri. Medicinski gelovi Sprej koji su posebno dizajnirani za liječenje bikini vrlo su korisne tijekom prvih tjedana nakon brijanja. Savjet     Ne može svaki dan da se obrije svoju bikini liniju na taj način, jer je koža vrlo osjetljiva i tanka. Dajte ga barem par dana do sljedećeg brijanja. Ako želite da biste dobili osloboditi od kose za dugo vremena ili čak trajno, morat ćete isprobati ostale metode uklanjanja dlaka kao što su depilacija voskom ili laserske tehnologije.     Prvi put se brijete ovo područje, možda ćete biti prilično svrbi kad dlačice počnu ponovo rasti. Međutim, ako ste pažljivi; brijanje duge, spore poteze; i korištenje što manje poteza, svrbež će se smanjiti. Također, svrbež obično se smanjuje i nestaje nakon nekoliko brijanja.     Ako nježno maženja beba praha na obrijane području, to će smanjiti svrab i iritaciju i crvenilo. Ako primijenite hidrokortizon kremu na obrijane području, iritacija će se smanjiti. Nikad ne primjenjuju se parfem odmah nakon brijanja ... peckaće vas, u najmanju ruku.     Brijanje za muškarce vrlo dobro obaviti posao "tamo dolje", jer su oni namijenjeni za brijanje i jaču kosu. Stidne dlake su vrlo slične dlake na licu čovjeka, jer su i vrlo jaka i gruba. Upozorenja     odmah prestati brijati ako osjetite iritaciju ili se smanjiti, a detaljni Saper iritiaciju ili rezati sa čistom vodom.     Ne brije kožu koja je već nadraženu ili na bilo koji način oštećena.     uvijek koristiti gelove, sapune i Losin za koje znate da su dobri za vašu kožu. Nemojte koristiti novi proizvod za tuš kada ste prvi put brijanja. Kakopedija.com 
izvornajsladjizalogaji.blogspot.com














Нема коментара:

Постави коментар